søndag 26. januar 2014

Trygg handel på nett med digital kompetanse - del 2


Hva gjør du når du har fått levert et trommesett fra USA og det viser seg at basstrommen er ødelagt? Som jeg fortalte i et tidligere blogginnlegg var løsningen grei. Vi lagde en film som viste den ødelagte trommen og inviterte internettbutikken til å finne en løsning.

Det gikk ikke mange timene før kontakten var opprettet. De beklaget og undersøkte saken, men ga oss klar beskjed: FÅ FILMEN VEKK FRA YOUTUBE!

Film blir et sterkt medium når den benyttes på denne måten. Derfor valgte vi å være milde i den første filmen. Vi ønsket ikke å overdramatisere det mulige utfallet, men ville gjøre det tydelig at trommen var ødelagt og la det være opp til dem å løse problemet.Cymbalfusion svarte på mail så fort klokka ringte på morgenkvisten i USA. Trommen måtte produsers på fabrikken og deretter sendes til Norge og det skulle skje uten noen ekstra kostnader for min student. Vi satte derfor filmen som Ikke Oppført på YouTube i påvenet av hva som videre skulle skje.

Gjennom to måneder ble min student fulgt opp på mail og informert om hvordan saken utviklet seg. Da trommen var ferdig produsert ankom den Cymbalfusion sitt lager. Der ble den pakket og sendt videre til Norge med hjelp fra Fed Ex. Så langt gikk det akkurat på samme måten som forrige gang. Ville det gå bra?

Spenningen var derfor stor da Fed Ex - etter to måneder - banket på døra.

Vi passet på å filme hele seansen. Ganske riktig. Trommen kom pakket i to pappesker (double boxing) og med masser av padding inside. Dette var i stor kontrast til forrige leveranse som var lite padding og single boxing.

Oppe i esken finner studenten en strøken basstromme. Cymbalfusion tok ansvar og ordnet opp i saken. Det var tydeligvis ikke FedEx sin feil. Det var Cymbalfusion som hadde gått utenom sine rutiner og sendt trommen uten at den var pakket i henhold til standard.

Vi håper at våre to filmer på en god måte viser hvordan god kundeservice gjennomføres og skaper en fornøyd kunde.

Det er trygt å handle over nett i Norge og dette amerikanske selskapet ordnet virkelig opp for seg. Skulle du få problemer ved en handel? Bruk film og YouTube - det ser ut til å være et språk verden skjønner...og vi anbefaler Cymbalfusion :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Google streetview inside

Hvordan ser det ut i Hamar? Det er mange som benytter Google streetview når de skal ut på reise. Google har oppdaterte bilder fra nesten all...