mandag 9. juni 2014

Brikker og teknologi blir læring

Osmo er en produsent som nylig fikk inn finansiering til videre utvikling av sine pedagogiske spill for iPad. Til barn og voksne i barnehage og grunnskole har Osmo utviklet en spennende kombinasjon av fysiske brikker og teknologi.

Barna utforskerog lærer form, struktur, bokstaver og enkel matematikk. I kombinasjonen mellom fysiske brikker og teknologi øker engasjementet hos spilleren. Med dere kloke kombinasjon av en fysisk og en virtuell verden prøver de å vise at teknologi kan øke spillopplevelsen. Her kobles den kjente verden med brikker  sammen med teknologiens mulighet til å gi respons, strategi, veiledning og gamification.

Jeg gleder meg til å få tilsendt min pakke med spill når alt er klart. Dette blir en heldig kombinasjon som øker engasjement og stimulerer læring for elevene. Jeg tror mange ville tjene på å sjekke dette ut:

1 kommentar:

  1. Tillat meg å introdusere LE-MERIDIAN FINANSIERINGS TJENESTER. låneselskapet som gir meg et lån på 5 000 000,00 dollar. Når andre låninvestorer har neglisjert tilbudet mitt, men Le_Meridian Funding Service gir meg suksesslån. De er direkte i lånefinansiering og prosjekt når det gjelder investering. de tilbyr finansieringsløsninger til selskaper og enkeltpersoner som søker tilgang til kapitalmarkedsfond, de kan hjelpe deg med å finansiere prosjektet ditt eller utvide virksomheten din. E-postkontakt :::: lfdsloans@lemeridianfds.com Også lfdsloans@outlook.com eller Skriv på whatsappnummer på 1- (989-394-3740) Good Intend,

    SvarSlett

Google streetview inside

Hvordan ser det ut i Hamar? Det er mange som benytter Google streetview når de skal ut på reise. Google har oppdaterte bilder fra nesten all...