søndag 9. februar 2014

Sosiale Media på AmazonTV


Amazon utvikler stadig nye tjenester. Vi kjenner dem i Norge som en stor bokhandler og detaljehandler, men de er også store på nettv. De er også store på logistikk, samt enorme på datalagring for næringslivet. Jeg har fulgt med på er deres utvikling av TV-serier.Gjennom tjenesten Amazon Studios kan DU være med og skrive manus. Du kan utvikel storyboard og du kan få din ide produsert og distrobuert på Amazon´s enorme økosystem med nettbrett og nettsider.


"Du bestemmer hva som skal produseres", er det nye mantraet til Amazon.

Ved å hjelpe publikum  - deg og meg - til å skrive og utvikle manus ønsker Amazon å produsere det som DU vil ha ha. Alt fra actionthrillere og Zoombier i Romerriket til tegnefilmer for barn og Mr.Gadget-aktig helt for ungdommer.

I denne filmen forklarer Amaxon Studios hvordan de tenker at du kan bidra og støtte prosessen med å lage bedre filmer og serier.I hvilken grad du faktisk kan ha en påvirkninsgkraft er selvsagt uavklart siden man rett og slett ikke vet, men det er jo spennende at de lar leseren/publikum i så stor grad få være med å påvirke utviklingen av de produksjoner som skal gjøres.

Her er en promo for deres produksjoner for barn og unge:...og her er en prelaunch for en kommende serie som heter The After. Hva skjer med storsamfunnet når all kommunikasjons svikter? Hvem kan tjene på at vi mister muligheten til å kommunisere? Får du lyst til å se mer?Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Google streetview inside

Hvordan ser det ut i Hamar? Det er mange som benytter Google streetview når de skal ut på reise. Google har oppdaterte bilder fra nesten all...